Indkøbskurv

Luk

Min første blog... nogensinde

Postet d.

Jeg vil starte en blog, men hvad skal den handle om?

Jeg har nu drevet SoeShops.dk i knapt halvandet år, og jeg er blevet en stor del erfaringer rigere - både af den gode og af den mindre gode slags. 

Jeg elsker at have mit eget, og jeg elsker hele arbejdet med og omkring shoppen. Det er drøn hårdt og det kan være enormt frustrerende, når tingene ikke lige går som man forestiller sig, men at åbne webshoppen hører helt klart til i toppen, over det bedste valg endnu har truffet i mit hidtil 30 årige lange liv. 

En ting jeg savner ved at drive en webshop, er helt klart kommunikationen med mine kunder. Vi har ganske vist både vores nyhedsmail og vores facebooksiden. Jeg føler bare ikke at nogen af de to platforme er passende til lige præcist det, jeg vil bruge denne blog til. 

Med nyhedsmailen er jeg for det første bange for, at “spamme” vores kunder (altså sende for meget ud) og facebook synes jeg bare ikke er det rigtige medie til at går helt i dybden med alle emner.

Mine tanker med denne blog er blandt andet at hylde min skønne mor. Hun er på en og samme tid min samarbejdspartner og min mentor. I alt den tid jeg har levet, har hun knoklet dag ud og dag ind for at gøre det så godt som muligt. Hun har tidligere designet og produceret sit eget tøjmærke, hun har syet balkjoler til royale bryllupper, og hun har altid været der for mig.

Jeg har altid hørt en masse sjove og spændende anekdoter, og jeg husker også, hvordan jeg selv igennem barneøjne har oplevet nogle af. Blandt andet har jeg som lille adskillige gange ligget og sovet på systuen, hvor min mor knoklede den hele lange nat for at blive færdig med en kjole, der skulle bruges i weekenden.

Jeg håber i vil tage godt imod bloggen, og jeg vil opfordre alle til at kommentere ligeså meget de lyster. Jeg er meget spændt, men også en lille smule nervøs. At skrive er absolut ikke en af mine spidskompetencer, men nogle gange må man bare kaste sig ud i noget nyt - specielt hvis det er noget man brænder for. 

Kærlig hilsen

Sarah fra SoeShops

kommentarer

 • Sarah fra SoeShops: January 08, 2018

  Hej Anne-Lise,

  Tusind, tusind tak! Jeg er også helt vildt spændt på, hvor det mon bære hen.

  Og et kæmpe tak for lige at minde mig om, at linket ikke var sat helt korrekt op. Jeg ændrede det med det samme, jeg læste din første kommentar.

  Så det var nu snarere mig, det var pinligt for;-)

  Kh Sarah

 • Anne-Lise: January 08, 2018

  UPS ? er kommet ind ?? Pinligt ?

 • Anne-Lise: January 08, 2018

  Wauh hvor spændende , glæder mig til at følge dig på din blog, kan godt forstå Moar er stolt ?
  Et lille pip kan ikke komme ind på

  https://soeshops.dk/collections/bomberjakker

  Held og lykke med Bloggen
  Knus fra mig ❤️

Skriv kommentar

Hej!

Indtast din e-mailadresse for opdateringer, rabatter, kampagner og meget mere!

Søg på webshoppen