Indkøbskurv

Luk

Bomber jakken - dengang og nu

Postet d.

Bomber jakken - dengang og nu

Vi sælger et vælg af bomber jakker lige nu. Det gjorde min mor også for 30 år siden. Faktisk lavede hun dem selv under sit eget navn - Inger Øster.

I dag har vi taget billeder af en Marc Cain jakke fra denne sæson og en Inger Øster model anno 1984. Kan I lide den gamle? Selvom jeg den dag i dag nok ville foretrække at gå i modellen fra Marc Cain, er jeg selvsagt overdrevet begejstret for min mors bud på en bomber jakke. 

Måske skyldes det mest, at det er min mo-ar, som har lavet den, men jeg synes altså modellen anno 1984 kan noget. 

Efter billerne blev taget gik min mor helt i selvsving. Ja det rette ville nok være at kalde det nostalgi. Hun fortalte, hvordan hun en sen aftentime blev overvældet af inspiration, tegnede den og “ovenight” lavede første kollektionsprøve. 

Hun fortalte også om, hvor svært de havde ved at sælge den i starten, men at efterspørgslen ligepludselig bare eksploderede. Alle ville have en, og de sprøjtede dem ud.

Nøj, hvor ville jeg gerne have oplevet det dengang. Og hvor tænker jeg tit på, hvordan et Inger Øster design ville se ud den dag i dag, hvis hun ikke havde lagt det på hylden. 

Et stort “shoutout” til min mor, Inger Øster, og til bomber jakken - dengang og nu.

Min allerførste bomberjakke fik jeg i 2017 - hvornår fik du din?

Kærlig hilsen
Sarah, datter til Inger 

kommentar

  • Malene: January 09, 2018

    Godt skrevet og tillykke med din blog☺️ Fik min første bomberjakke i 2014: en med leopardprint og den bliver stadig flittig brugt. Siden er der kommet en mere til – en købt ved jer, og jeg knus-elsker den?

Skriv kommentar

Hej!

Indtast din e-mailadresse for opdateringer, rabatter, kampagner og meget mere!

Søg på webshoppen